O ateljeu

Škola slikanja

Škola slikanja za decu

 
Škola slikanja - priprema za upis

 
Škola slikanja - za hobiste

 
Prodajna galerija

 
Usluge

 
Izložbe i scenografija

 
Kontakt

 
   
 


Škola crtanja i slikanja ATELJE VIKI VIRIJEVIĆ zasnovana je na dugogodišnjem  pedagoškom radu od 1992 i radi na afirmaciji dečijeg likovnog stvaralaštva.  Polaznicima nudimo mogućnost izbora termina od više ponuđenih, i rad u klasičnim tehnikama crtanja i slikanja.

Grupe u kojima se odvija nastavamogu biti podeljene po uzrastu polaznika, ali mogu biti i izmešane. Takođe su mogući i individualni časovi za bilo koji od nivoa.
Časove vodi  Akademski  slikar-scenograf  Viki Virijević sa radnim iskustvom od 35 godina. Nastava se održava u umetničkom ateljeu.

Viki Virijević nastavu drži na dve različite lokacije u gradu, atelje na Novom Beogradu – Dušana Vukasovića 29, i atelje u Žarkovu – Đorđa Ognjanovića 41.

Mesečna cena časova:
- deca do 5 godina..........................................50€
- deca od 5 do 13 godina................................60€
- deca od 13 do 16 godina..............................80€

Posebni programi:
- posebni program I za ubrzani kurs...........300€ 
- posebni program II za ubrzani kurs..........600€

Pripreme se vrše u ateljeu i obuhvataju sve uzraste – od 5 do 85 godina. Časovi mogu biti grupni ili individualni (model je uključen).

Cena individualnog časa - 1čas....................20€ 

U okviru škole slikanja je zastupljen odlazak i slikanje u prirodi na raznim lokacijama (Kej, Kalemegdan, Ušće, Ada Safari i druge lokacije po dogovoru) i odlazak u muzeje, galerije i razne izlete.

ŠKOLA SLIKANJA I CRTANJA - PROGRAM RADA

Rad u školi slikanja odvija se u malim grupama, gde je akcenat stavljen na individualnom pristupu svakom od polaznika. Nezavisno od uzrasta i trenutnog nivoa polaznika, težimo ka kvalitetnom i studioznom radu na osnovama i razvijanju likovnog izražavanja. To se postiže izučavanjem crteža ugljenom i olovkom, a u kasnijim fazama pastelom, tušem i perom, kao i kombinovanim tehnikama crtanja. Uči se upotreba kolaž tehnike, kao i vrste kombinovanih tehnika.   


   
design by 2008